Bünyan Dostları Erciyesin Zirvesinde - BÜNYAN HABERLERİ

728x90 AdSpace

SON DAKİKA

Bünyan Dostları Erciyesin Zirvesinde

 Kayseri’de Bünyan ismini çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile duyurmaya çalışan Bünyan Dostları Grubu Derneği üyeleri, Erciyes Dağı'na tırmandı. 

Zirveye ulaşan Bünyan Dostları, fotoğraflar çektirip buradaki deftere tırmanış bilgilerini yazdı. 

Bünyan Dostları Derneği Başkanı Şener Serim, Denetim Kurulu Başkanı Fevzi Börkü, Hacılar Arama Kurtarma Dağcılık ve Kış Sporları Derneği (HADAK) tarafından yapılan Sütdonduran ve Erciyes Zirve Kampı'na katıldı. Zirve tırmanışını gerçekleştiren Bünyan Dostları, başarıyla 3916 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı'nın zirvesine ulaştıktan sonra geri döndü. Dernek Başkan Yardımcısı Cafer Algül de, Tekir Yaylası tarafından Kayseri'ye gelen İranlı ve Mersinli dağcılar ile birlikte Erciyes'in zirvesine çıkmayı başardı. 

Yapılan etkinliklerle ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Şener Serim, "Erciyes'e zirve yapmayı epey zamandır düşünüyorduk ama kendimi hazır hissetmiyorduk. Bu sene bir ay önceden hazırlandık ve HADAK Kulübü ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’nin zirve tırmanışı yaptık. Zirve keyfi her türlü yorgunluğumuzu aldı. Sağlığı yerinde olan her Kayserilinin en az bir defa Erciyes'e çıkmasını isterim." dedi. 

Bünyan Dostları Erciyesin Zirvesinde Reviewed by bunyan on 9/03/2014 Rating: 5   Kayseri’de Bünyan ismini çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile duyurmaya çalışan Bünyan Dostları Grubu Derneği üyeleri, Erc...

Hiç yorum yok: